Terug naar overzicht

Opening Nippon Express

Door Japanse ambassadeur en burgemeester Haarlemmermeer Marianne Schuurmans-Wijdeven.

Eindelijk was het zover en konden de lintjes worden doorgeknipt om het prachtige nieuwe gebouw van Nippon Express officieel te openen. Martin Schenkels van Nippon – tevens een van de hoofdgebruikers en actief betrokken bij de nieuwbouw -"begeleide de gehele ceremonie van de opening met glans

Burgemeester Marianne Schuurmans opende samen met de Japanse ambassadeur Hidehisa Horinouchi, general manager Europe Toshikazu Kitai and managing director Masahiro Murakami het nieuwe pand van Nippon Express in Hoofddorp. Een 10.000 m2 groot innovatief volledig duurzaam, en energieneutraal gebouw. Enorme hoeveelheden zonnepanelen die - als de infrastructuur is aangelegd - zelfs energie aan het net gaat leveren.

De eerste paal vorig jaar de grond in voor Nippon Express door wethouder Marja Ruigrok

Op aanraden van Schenk Makelaars koos Nippon Express (Nederland) B.V. voor een locatie op het Schiphol Trade Park. Een circulair bedrijvenpark in het hart van de Metropoolregio Amsterdam., ontwikkeld door SADC. Schiphol Trade Park wordt het groenste bedrijventerrein van Europa.

Nippon zal met name groeien in Pharma gerelateerde producten en daar is rekening mee gehouden in dit prachtige logistieke complex dat ontworpen is door M architects de heer Martijn Glas. Schenk Vastgoed Management heeft onder leiding van Carel van Till en Halwest Rashid de hele bouw- begeleiding gedaan in samenspraak met de aannemer Hercuton. Laurens Schenk is bijzonder trots op zijn team en wil nogmaals Nippon Express feliciteren met deze prachtige locatie. Vice President at Nippon Express (Nederland) B.V. de heer Ruud Drijsen en ook Jasper van Oudenhoven Vice President at Nippon Express Europe waren aanwezig.

Geschakelde logistieke knooppunten leveren voordeel op

De locatie is echt uniek en gelegen op de WESTAS. Op deze as en op kleine afstand van elkaar zitten vier aan elkaar geschakelde, logistieke knoop- punten: Schiphol, De Amsterdamse Haven, Greenport Aalsmeer en de AMSIX. Via deze hubs vindt een groeiend aantal mensen, goederen en data hun weg van en naar de Metropoolregio Amsterdam. Naast de vestiging op de Maasvlakte is dit een belangrijke toevoeging.

Wij wensen Nippon Express goede zaken op dit uiterst moderne bedrijventerrein!

Partner info
Heeft u een vraag over over de diverse partnerships (incl. adverteren)? Neem dan contact met ons op.